Nieuws

June 18, 2021

Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden

De instructies van installatieinsallation worden gecompileerd voor het aanpassen van en het houden van het centrum (omwentelingsas) van twee klemmen binnen de vereiste waaier, zodat het materiaal aan de verwerkingsbehoeften van gebruikers kan voldoen. Wij hopen dat elke materiaalfabrikant strikt volgens deze installatieprocedure kan werken. Wij waarderen ook het communiceren van de klant met ons over de installatiedetails, zodat wij improcement kunnen in time maken. Dank u.

 

1.Fix twee producten op het worktable accoding aan de ontwerpvereisten. Zoals aangetoond in het cijfer, wordt de linkerklem genoemd ‚Hoofdklem‘ en het recht wordt genoemd ‚Staartklem‘.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  0

2.Screw onderaan de het bevestigen schroeven van de staartklem. Zoals aangetoond in het cijfer, wordt een holle doorn vastgeklemd door de klauw in de voorzijde van de staartklem (bereid een doorn voor die vooraf niet te zwaar is. De te zware doorn kan verdere opeartions) beïnvloeden. De doorn zal 200300mm snakt en heeft een diameter van 3050mm zijn. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine (niet op de het opzetten lijst van staartklem), met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond. Roteer de staartklem manueel, meet en zorg ervoor dat het dichtbijgelegen eind en het verre eindeind van de doorn ongeveer 0,1 zijn. Als de waarde uit het gespecificeerde werkingsgebied is, pas de positie van het correspinding van klauw aan om aan de nauwkeurigheidsvereisten te voldoen.

  Nota: De meting kan ook worden geleid door een lange doorn van grootte die het centrumgat van staartklem aanpassen in het klemcentrum op te nemen, en de doorn zal 10002000mm snakt zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  1

 

3.Measure ipperbusbar en zijbusbar van doorn

Meet ipperbusbar van doorn (namelijk centrale hogere busbar van doorn). De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine (niet op de het opzetten lijst van staartklem), met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond. Verplaats de volledige het opzetten lijst naar de linkerzijde en het recht, maatregel en onzeker dat de hogere busbar waarde onder 0.05mm is. De hogere busbar waarde die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan worden aangepast door koperblad op twee punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem op te nemen.

Meet zijbusbar van doorn (namelijk centrale zijbusbar van doorn). De magnetische basis wordt bevestigd op de machine (niet op de het opzetten lijst van staartklem), met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond, leidt die de volledige het opzetten lijst tot de linkerzijde en het recht, meet en ervoor zorgt dat de zijbusbar waarde onder 0.05mm is. De zijbusbar waarde uit het werkingsgebied kan worden aangepast door de opzettende basis van klem lichtjes te roteren. Na aanpassing, controle opnieuw als de busbar nauwkeurigheid aan norm voldoet. Als de waarde nog uit het werkingsgebied is, herhaal de aanpassing tot de foutwaarde van ipperbusbar en zijbusbar van staartklem onder 0.05mm is.

 

Nota: De meting kan ook worden geleid door een lange doorn van grootte die het centrumgat van staartklem aanpassen in het klemcentrum op te nemen, en de doorn zal 10002000mm snakt zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  2

 

 

4.With het centrum van staartklem als benchmark (het omwentelingscentrum van staartklem), meet verticality van het verwijzingsvliegtuig op de rug van de belangrijkste klem met betrekking tot het omwentelingscentrum van staartklem.

Meting en aanpassingsmethode: de magnetische basis wordt op het eindgezicht van de staartklem met pinter van wijzerplaatindicator bevestigd die die aan de positie richten in het cijfer wordt getoond (verwijzingsvliegtuig van de belangrijkste klem). Draai langzaam de staartklem voor één cirkel en ovserce zal de wijzerlezing van wijzerplaatindictor, het verschil van de vier punten binnen de maximum transversale en verticale gemeten waaier binnen 0.05mm zijn. De fout tussen twee zijpunten die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan, eventueel, worden aangepast door koperblad op twee punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem inseting. De fout tussen twee verticale (op en neer) punten die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan, eventueel, worden aangepast door koperblad op twee punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem op te nemen. Herhaal meerdere keren de stap tot de foutwaarde witnin 0.05mm is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  3

 

5.With het centrum van staartklem als benchmark (het omwentelingscentrum van staartklem), meet coaxiality tussen het omwentelingscentrum van hoofdklem en het omwentelingscentrum van staartklem, dat het centrum van twee klemmen is zal van gelijke hoogte zijn.

  Meting en aanpassingsmethode: de magnetische die basis wordt bevestigd op het eindgezicht van de staartklem, met de wijzer van wijzerplaatindiactor richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond (binnenmuur van basisgat in hoofdklem). Draai langzaam de staartklem voor één cirkel en neem de pinterlezing van de wijzerplaatindicator waar. Het verschil van de vier punten binnen de maximum transversale en verticale gemeten waaier zal binnen 0.05mm zijn. De fout tussen twee lteral punten die het vereiste werkingsgebied overschrijden, als om het even welk, kan worden aangepast door de opzettende basis van de belangrijkste klem lichtjes en dwars te bewegen. Fout tussen twee verticale (op en neer) punten die het vereiste werkingsgebied overschrijden, als any.may door de opzettende basis van de belangrijkste klem lichtjes en dwars te bewegen wordt aangepast.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  4

6.Measurement en aanpassing van klem centreernauwkeurigheid.

  Pas de afstand tussen twee klemmen tussen 500mm en 1000mm aan, en klem dezelfde doorn vast. De doorn zal 15002000mm snakt en heeft een diameter van 3050mm zijn. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine, met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond (bij de buitendoorn van cirkelfo over 30mm vanaf de klauw). Roteer de klem en de doorn. De wijzerplaatindicator meet respectievelijk het doorneind bij de positie over 30mm vanaf de klauw en het doorneind van ongeveer 0.1mm is aanvaardbaar (in het algemeen, is de het vastklemmen nauwkeurigheid van klauw aangepast vóór levering van klem. De gebruikers moeten de klauwnauwkeurigheid in het geval van aangepast product, uitgebreide klauw of andere speciale omstandigheden) aanpassen. Als de klep uit het gespecificeerde werkingsgebied is, pas posiotion van overeenkomstige klauw aan om aan de nauwkeurigheidsvereisten te voldoen.

 

7.Check de algemene nauwkeurigheid.

  Pas de afstand tussen twee klemmen tussen 500mm en 1000mm aan, en klem dezelfde doorn vast. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine, met de wijzer richtend aan posiotion in het cijfer wordt getoond (bij de buitencirkel van doorn over 30mm vanaf de belangrijkste klemklauw). Beweeg de staartklem afwisselend, zodat de afstand tussen de staartklem en de leiding -100mm tot 1000mm of zo gooit (de staartklem kan naar het centrumgat FO de belangrijkste klem worden verplaatst). Het klepverschil van de wijzer van de wijzerplaatindicator van ongeveer 0.05mm is aanvaardbaar. In hetzelfde weg, richt de wijzer van de wijzerplaatindicator aan de buitencirkel van doornkant, en de algemene installatie is gekwalificeerd als de indicatorwaarde van wijzerplaatindicator ongeveer 0.05mm is. Als het waardeverschil nog uit het werkingsgebied is, controleer zorgvuldig de details van de bovengenoemde stappen en confrim als therre om het even welke weglating is of als een acccuracypunt uit het werkingsgebied is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (2) snijden  5

 

8.Please lezen zorgvuldig de bovengenoemde stappen alvorens het zuiveren te installeren het materiaal. Deze installatieinstructie wordt gecompileerd gebaseerd op de installatie en het zuiveren ervaring van de meeste materiaalfabrikanten. Gelieve te volgen zorgvuldig de instructies. Dank u opnieuw voor het kiezen van onze producten.

 

Contactgegevens