Nieuws

June 17, 2021

Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden

De installatieinstructies worden gecompileerd voor het aanpassen van en het houden van het centrum (omwentelingsas) van twee klemmen met de vereiste waaier, zodat het materiaal aan de verwerkingsbehoeften van gebruikers kan voldoen. Wij hopen dat elk materiaal manufactutr strikt volgens deze installatieprocedure kan werken. Wij waarderen ook het communiceren van klanten met ons over de installatiedetails, zodat wij verbetering kunnen in time maken.
 
1.Fix twee producten op worktable volgens de ontwerpvereisten. Zoals aangetoond in het cijfer, wordt de linkerklem genoemd ‚het voeden klem‘ en de juiste klem wordt genoemd ‚hoofdklem‘.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  0

2.Screw onderaan het bevestigen gooien de schroeven van het voeden en verwijderen het stoflaken op de het voeden klem. Zoals aangetoond in het cijfer, meet hogere busbar bij het hoofd roterende deel van het voeden van klem. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine (niet op de het opzetten lijst van het voeden van klem), met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond. Verplaats de volledige het opzetten lijst naar de linkerzijde en het recht, meet en zorg ervoor dat de hogere busbar waarde onder 0.05mm is. Het hogere busbar valie overschrijden reuired werkingsgebied kan worden aangepast door koperblad op twee punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem op te nemen.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  1

3.Measure zijbusbar bij het hoofd roterende deel van het voeden gooit. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine (niet op de het opzetten lijst van het voeden van klem), met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond. Verplaats de volledige het opzetten lijst naar de linkerzijde en het recht, meet en zorg ervoor dat de zijbusbar waarde onder 0.05mm is. Als de zijbusbar waarde uit het werkingsgebied is, kan het aan het vereiste werkingsgebied worden aangepast door de opzettende basis van hoofdklem lichtjes te roteren. Na aanpassing, controle opnieuw als de busbar nauwkeurigheid aan norm die in stappen voldoet in para.2 worden getoond. Als de waarde nog uit het werkingsgebied is, herhaal de aanpassing tot de foutwaarde van hogere busbar en zijbusbar van het voeden van klem onder 0.05mm is.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  2

4.With het centrum van het voeden van klem als benchmark (het omwentelingscentrum van het voeden van klem), meet verticality van het verwijzingsvliegtuig op de rug van de belangrijkste klem met betrekking tot het omwentelingscentrum van het voeden van klem.
Meting en aanpassingsmethode: de magnetische basis wordt bevestigd op het eindgezicht van de het voeden klem, met de wijzer van wijzerplaatindicator die die aan de positie richten in het cijfer wordt getoond (verwijzingsvliegtuig van de belangrijkste klem). Slowily draait de het voeden klem voor één cirkel en neemt de wijzerlezing van de wijzerplaatindicator waar. Het verschil van de vier punten binnen de maximum transversale en verticale gemeten waaier zal binnen 0.05mm zijn. De fout tussen twee zijpunten die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan, eventueel, worden aangepast door koperblad op twee punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem op te nemen. Herhaal meerdere keren de stap tot de foutwaarde witin 0.05mm is.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  3

5.With het centrum van het voeden van klem als benchmark (de omwenteling cneter van het voeden van klem), meet coaxiality tussen het omwentelingscentrum van hoofdklem en het omwentelingscentrum van het voeden van klem, d.w.z., het centrum van twee klemmen zal van gelijke hoogte zijn.
Meting en aanpassingsmethode: de magnetische basis wordt bevestigd op het eindgezicht van de het voeden klem, met de wijzer van wijzerplaatindicator die die aan de positie richten in het cijfer wordt getoond (binnenmuur van basisgat in hoofdklem). Slowily draait de het voeden klem voor één cirkel en neemt de wijzerlezing van de wijzerplaatindicator waar. Het verschil van de vier punten binnen de maximum transversale en verticale gemeten waaier zal binnen 0.05mm zijn. De fout tussen twee zijpunten die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan, eventueel, worden aangepast door de opzettende basis van de belangrijkste klem lichtjes en dwars te bewegen. De fout tussen twee verticale (op en neer) punten die het vereiste werkingsgebied overschrijden kan, eventueel, worden aangepast door koperblad op vier punten op de bodem opzettende oppervlakte van klem op te nemen. Herhaal meerdere keren de stap tot de foutwaarde witin 0.05mm is. Na aanpassing, controle opnieuw als de nauwkeurigheid aan norm die in stappen voldoet in para.4 worden getoond. Als de waarde nog uit het werkingsgebied is, herhaal de aanpassing tot de foutwaarde onder 0.05mm is.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  4

6. Meting en aanpassing van klem centreernauwkeurigheid.
Pas de afstand tussen twee klemmen tussen 500mm en 1000mm aan, en klem dezelfde doorn vast. De doorn zal 15002000mm snakt en heeft een diameter van 3050mm zijn. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine, met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond (bij de buitencirkel van doorn over 30mm vanaf de klauw). Roteer de klem en de doorn. De diaindicator meet respectievelijk het doorneind bij de positie over 30mm vanaf de klauw en het doorneind van ongeveer 0.1mm is aanvaardbaar (in genral, was de het vastklemmen nauwkeurigheid van klauw aangepast vóór levering van klem. De gebruikers moeten de klauwnauwkeurigheid in het geval van aangepast product of andere speciale omstandigheden) aanpassen. Als de waarde uit het gespecificeerde werkingsgebied is, pas de positie van overeenkomstige klauw aan om aan de nauwkeurigheidsvereisten te voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  5

7.Check de algemene nauwkeurigheid.
Pas de afstand tussen twee klemmen tussen 500mm en 1000mm aan, en klem dezelfde doorn vast. De magnetische die basis wordt bevestigd op de machine, met de wijzer richtend aan de positie in het cijfer wordt getoond (bij de buitencirkel van doorn over 30mm vanaf de mian klemklauw). Beweeg de het voeden klem afwisselend, zodat de afstand tussen het voeden van klem en hoofdklem 100mm1000mm of zo is (de het voeden klem kan naar het centrumgat van de belangrijkste klem worden verplaatst). Het waardeverschil van de wijzer van de wijzerplaatindicator van ongeveer 0.05mm is aanvaardbaar. Op dezelfde manier, richt de wijzer van de wijzerplaatindicator aan de buitencirkel van de doornkant, en de algemene installatie is gekwalificeerd als de indicatorwaarde van wijzerplaatindicator ongeveer 0.05mm is. Als het waardeverschil nog uit het werkingsgebied is, controleer zorgvuldig de details van de bovengenoemde stappen en bevestig als er om het even welke weglating is of als een nauwkeurigheidspunt uit het werkingsgebied is.

  laatste bedrijfsnieuws over Installatie en Aanpassing die van Laserpijp Chuck Accuracy (1) snijden  6

8.Please boven stappen wordt gelezen zorgvuldig alvorens en zuiverend het materiaal te installeren dat. Dit installatieinsruction wordt gecompileerd gebaseerd op de installatie en het zuiveren ervaring van de meeste materiaalvervaardiging. Gelieve te volgen zorgvuldig de instructies.
 

Contactgegevens