Nieuws

June 18, 2021

Aanwijzingen voor

Gebruik en eigenschappen:

De ontwikkeling van van de de reekslaser van Bk en BR-de vier-klauw van de het knipsel dubbel-macht ashouder moet de eigenschappen van front-mounted pneumatische die klem integreren door ons bedrijf en andere verwante pneumatische producten voor verbeteringen wordt veroorzaakt voor vaak. Het heeft de eigenschappen zoals eenvoudige structuur, geschikte installatie, sterke toepasselijkheid, het schone en duurzame, betrouwbare vastklemmen, dirable precisie, en enz., om verrichtingsefficiency te verbeteren, productiekosten te drukken en de arbeidsintensiteit van arbeiders voor de onderneming te verminderen. Dit product is geschikt om diverse pijpmontage voor de de snijders van de porfessionalpijp en tube-plate machine vast te klemmen, en is het meest geschikt voor de scherpe verwerking van allerlei ronde buizen, suqare rechthoekige buizen, buizen en ovale buizen die, enkel lichte wijziging van de klauwen maken om staalbuizen alle vormen te snijden.

 

Gebruiksvereisten:

1.Before het dagelijkse werk, zal de exploitant controleren zorgvuldig of de vastmakende schroeven van de klauw of niet worden bevestigd, en de luchtdruk is of niet normaal. Gelieve te gebruiken de schone en stabiele samengeperste die lucht met luchtdruk in de waaier van 0.4~0.9Mpa.The-luchtpijpen wordt gecontroleerd die de druk groter dragen dan 1.6Mpa zal worden geselecteerd om met de producten te verbinden, en de luchtpijpen vanaf hitte en open vlam zullen blijven, anders zij en verborgen problemen brengen aan veilige productie zullen worden beïnvloed.

2.During het gebruiksproces van de klem, de het glijden oppervlakte en wrijvingoppervlakte overal zal in strikte overeenstemming met de wenken op elk olie smerend punt worden gesmeerd en worden gehandhaafd: neem regelmatige olie invullend de olietank van FRL (flinders bestand lijn) en controleer de snelheid van de oliedruppel.

3.When de klauw of de rol van de klem worden aangepast, nootzetel moeten installeren op het glijdende blok, en fijne aanpassing maken door het aanpassen van de bouten tot het ontmoeten van het gebruiken requiremens, proefinstallatie van klem na de voltooiing van aanpassing nemen, kan het glijdende blok slechts in de werkende staat na felxible actie binnengaan.

4.Do niet de klem naar believen, als ongepaste wijziging zou wijzigen de klem kunnen beschadigen en onbekwaam om normaal gebruik te houden.

5.Druing snakken periodes van niet-gebruik van de klem, verlaten niet het het werkstuk op het wordt vastgeklemd, misvorming te verhinderen die de precisie van de klem kan beïnvloeden die.

6.Take het schoonmakende werk aangaande de bewegende delen voor 2-3 keer per week en klemonderhoud eens om de 60 dagen, en controleert de het dragen situatie van de componenten, indien nodig vervangt de componenten.

7.Pay de aandacht aan het rolvoltage van de solenoïdeklep terwijl het verbinden met het elektrocontroledeel en verbindt met de voeding van aangewezen voltge om schade van elektroapparaten te vermijden.

 

Nota's:

1.While voldoend aan het productvervoer, worden de opslag, de installatie, de aanpassing, het onderhoud, en de gebruiksregels, als de problemen, zoals de producten niet normaal wegens het probleem van de productiekwaliteit kunnen werken, of de schade gevonden bij uitpakken wegens armen die kwaliteit niet hebben, of de gehechtheid niet in overeenstemming met de verpakkingslijst, of de opslag en het missen van vervangstukken is, en etc.are gevonden, alstublieft met het kwaliteitsministerie van ons bedrijf binnen één maand vanaf de datum contacteren van het ontvangen van de goederen, en alstublieft op het op op de de producttype, specificatie mnumber en datum van productie wijzen wanneer verzendend de informatie.

2.The de producten zullen onder het milieu van 0℃ aan 40 ℃ worden geïnstalleerd en worden gebruikt.

3.The de installatie en het gebruik van de producten zullen strikt aan de bepalingen in insturctions, en als u om het even welke vragen of verbeteringssuggesties hebt voldoen, het kwaliteitsministerie van ons bedrijf gelieve te informeren.

 

Veilige exploitatievereisten:

1.The de opslagplaats voor klem zal efficiënte waterdichte en vochtbestendige maatregelen treffen, en zal goed - geventileerd zijn.

2.The de pakketten zullen niet gestapeld worden, en zullen regelmatig de verpakkingsvoorwaarde controleren.

3.Enter in het installatieprogramma na zorgvuldig het lezen van de installatieinstructies.

4.It is verboden om de vastklemmende en losmakende knoop tijdens het runnen van de klem te drukken, het schild indien nodig toevoegen.

5.Please sluiten de macht en de luchtbron af wanneer het installeren van en het ontmantelen van de klem.

6.The roteren snelheid van de klem zullen overschrijden niet de gespecificeerde grenssnelheid in het gebruikende proces.

7.Non-professioneel zal het personeel niet de belangrijkste structurele delen van de klem zonder authorizetion verwijderen.

8.The de open vlam, de hittebron en andere faciliteiten zijn prohibitied dicht om aan de installatieplaats van de luchtpijp te zijn.

Contactgegevens